Om oss

Rørleggerfirmaet Vann-Teknikk AS ble etablert i 1982. Alle rørleggere har fagbrev og har gjennomgått sertifiseringskurs i varmearbeider, og kurs i forbindelse med våtrom. Faglig leder innehar mesterbrev og daglig leder er utdannet Ingeniør og har lang erfaring innen prosjektering av VVS anlegg.

Vi er godkjent opplæringsbedrift og har til enhver tid lærlinger.

 

Vann-Teknikk AS server primært bedriftsmarkedet og har flere faste service og ramme-avtaler. Firmaet har 24/7 vaktordning som er bemannet året rundt.

 

Vann-Teknikk AS utfører alt av rørleggerarbeider selv. I tillegg benytter vi fast norsk registrerte firmaer som underleverandører. Vann-Teknikk AS er tilknyttet Rørentreprenørene Norge og har via dette kvalitets og administrasjons systemer som danner grunnlag for firmaets HMS systemer.

 

Vann-Teknikk AS har sentral godkjenning. UTF og PRO tiltaksklasse 2 sanitær-, varme-, og slukke-installasjoner. Vann-Teknikk AS prosjekterer alt av røranlegg og benytter ACAD 19 som prosjekteringsverktøy.

 

For å sikre kvalitet i alle ledd handler bedriften deler og materialer hos velrennomerte grossister, slik at vi er sikret optimal produktkvalitet og tilgang på reservedeler.